George Dragomir de la CSM Unirea Slobozia, locul 7 la Campionatul European de Scrimă pentru seniori

George Dragomir. FOTO CSM Unirea Slobozia

Scrimerul George Dragomir, de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, a avut o evoluție foarte bună în proba individuală de sabie masculin, din cadrul Campionatului European de scrimă pentru seniori, desfășurat în orașul elvețian Basel.

George a trecut fără probleme de faza grupelor, iar în 16-imi l-a învins cu 15-11 pe georgianul Mikhail Alpaidze. În optimi, l-a învins cu un scor similar pe turcul Enver Yildirim. În sferturi, Dragomir a pierdut în fața valorosului sabrer italian, Lujgi Semele, multiplu campion european. Astfel, George Dragomir s-a clasat pe locul 7 în ierarhia finală și, alături de colegii săi de la naționala României, așteaptă concursul pe echipe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*