FOTO VIDEO Un mort și trei răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșirea din Urziceni

Accident grav între două autoturisme care se deplasau pe DN 2, la ieșire din Urziceni. FOTO IPJ Ialomița
Accident grav între două autoturisme care se deplasau pe DN 2, la ieșire din Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un grav accident rutier petrecut, vineri seară, pe DN 2A, la ieșirea din municipiul Urziceni către Coșereni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, două autoturisme s-au izbit frontal, iar în urma impactului au fost rănite patru persoane, două femei și doi bărbați, aceștia din urmă fiind și conducătorii auto.

„Cei doi șoferi au rămas prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lor necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseriile avariate grav”, au precizat pompierii ialomițeni.

La locul accidentului au intervenit cadre ale Detașamentului Urziceni cu o autospecială pentru descarcerare, precum și tei echipaje ale SAJ Ialomița și un elicopter SMURD venit în sprijin din Capitală.

„Din nefericire, unul din conducătorii auto nu a putut fi salvat, având leziuni incompatibile cu viața. Cel de-al doilea, cu politraumatisme și în stare de conștiență, a fost scos și predat elicopterului SMURD în vederea transportului pe calea aerului către Spitalul de Urgență Floreasca”, au mai precizat sursele citate.

Cele două femei, ambele pasagere ale uneia dintre mașini, prezintă traumatisme minore, sunt conștiente și au fost preluate pentru îngrijiri inițiale și transport la Spitalul din Urziceni de către echipaje ale SAJ Urziceni.

Traficul în zonă este blocat și, conform Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se estimează să fie reluat în aproximativ 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*