FOTO Un tronson din strada Jandarmeriei din Fetești a fost reabilitat

Tronsonul de drum a fost schimbat total. FOTO Primăria Fetești

În Fetești, municipalitatea continuă lucrările de reparare și întreținere a carosabilului și a trotuarului. Un nou segment de drum din municipiu a fost finalizat.

Primăria Fetești prin SC Drumuri Municipale SRL Fetești executată lucrări de întreținere a trotuarului și realizarea unei parcări pe str. Jandarmeriei, tronsonul 2. Aici a fost curățat terenul, a fost realizată infrastructura, s-a bătătorit și s-a turnat pietriș, iar apoi a fost realizat trotuarul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*