FOTO Un mort și un rănit, într-un accident rutier petrecut în zona municipiului Urziceni

Un mort și un rănit, într-un accident rutier petrecut în zona municipiului Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit duminică, 24 octombrie, la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, pe DN 2, soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din verificările efectuate de polițiștii ialomițeni a reieșit că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe ruta Buzău – București, ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul șoferului și vătămare corporală a pasagerei din dreapta, ce a fost transportată la o unitate medicală.

La locul evenimentul s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au venit și două echipaje al SAJ Ialomița. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto  și vătămare corporală a pasagerei din dreapta, ce a fost transportată la o unitate medicală.

„În urma accidentului au rezultat două victime, încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor două victime, de sex feminin. O victimă, conștientă, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar a doua victimă, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost declarată decedată de echipajul SAJ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Polițiștii ialomițeni continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*