FOTO Un bărbat din Dridu, dat dispărut, este căutat în zona lacului de acumulare

Pompierii ialomițeni caută persoana dispărută. FOTO ISU Ialomița

Polițiștii și pompierii ialomițeni îl caută pe un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea Dridu care a fost dat dispărut de către rude. Acesta ar fi plecat în cursul serii de 14 mai până la lac pentru a spăla ceva și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. 

Dispariția a fost făcută în jurul orei 9.10 a dimineții de 15 mai printr-un apel la SNUAU 112.  a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât în zona barajului din localitatea Dridu, o persoană de sex masculin este posibil înecată. Pe marginea lacului s-ar fi găsit încălțămintea victimei, iar la locul solicitării s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o barcă pneumatică, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori. Pentru căutarea posibilei persoane înecate s-au început operațiunile de căutare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*