FOTO Se circulă pe un singur fir pe DN 21, la ieșirea din Slobozia Nouă

Pentru scoaterea autotrenului din sanț, circulația este restricționată. FOTO IPJ Ialomița

În cursul dimineții, s-a produs un eveniment rutier pe DN 21, la km 81+000, la ieșirea din localitatea Slobozia Noua. Șoferul unui autotren nu a adaptat viteza la condițiile de trafic a pierdut controlul direcției de mers si s-a răsturnat în șanț.

La fața locului a fost adusă o automacara dar, din cauza greutății, autotrenul nu a putut fi ridicat  și s-a procedat la descărcarea mărfii. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, până la scoaterea autotrenului din șanț. Când se vor începe manevrele de scoatere din șanț al autotrenului, circulația în zonă va fi oprită temporar.

În zonă se află și un echipaj al IPJ Ialomița pentru a dirija traficul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*