FOTO Razie a polițiștilor ialomițeni în Fetești: valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 80.000 de lei

Razie a polițiștilor în Fetești. FOTO arhiva IPJ Ialomița

O acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni a avut loc în seara zilei de miercuri, 21 iunie, pe raza municipiului Fetești, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, în intervalul orar 18.00 – 21.00, au fost angrenate 46 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, precum și jandarmi ialomițeni și polițiști locali. În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului și reducerea riscului rutier.

Au fost verificate 151 de autovehicule și legitimate 217 persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 81.545 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație. De asemenea, au fost reținute patru certificate de înmatriculare și două permise de conducere.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate două societăți comerciale și patru transportatori de pe raza municipiului Fetești, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț cu material lemnos, pentru neregulile constatate fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale la Legea 171/2010 în valoare de 40.000 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus obligarea la plată a sumei de 69.562 lei, reprezentând valoarea de 551 mc material lemnos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*