FOTO Pericol de explozie în localitatea Manasia după ce un autoturism scăpat de sub control a rupt o țevă de gaze

Autoturismul s-a răsturnat. FOTO ISU Ialomița

Un tânăr șofer a pierdut controlul Volanului în timp ce se deplasa pe DN 2A și a intrat cu mașina într-o conductă de la rețeaua de gaze pe care a rupt-o. La accident au intervenit echipaje ale pompierilor, poliției, medicale și ale firmei de gaz.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2.00 pe DN 2A, în localitatea Manasia, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe marginea drumului. Din impact autoturismul a rupt țeava principală de alimentare cu gaze naturale și cutia de protecție a contorului de gaze.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială SMURD.

În urma evenimentului au rezultat două victime, un bărbat cu vârsta de 23 ani și o femeie cu vârsta de 19 ani, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, ambele victime au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sosirea unei echipe Distrigaz pentru oprirea alimentării cu gaz și remedierea defecțiunilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*