FOTO O grădiniță și mai multe imobile de pe strada Viitor din Slobozia au fost evacuate după ce o mașină în care se aflau doi copii a fisurat o țeavă de gaz

Autoturismul scăpat de sub control a lovit țeava de gaze. FOTO ISU Ialomița

Unei mămici din Slobozia care își ducea copiii la grădiniță i s-a făcut rău la volanul mașinii, a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-o țeavă de gaz ce a fost fisurată. La fața locului au intervenit pompierii pentru a se elimina riscul producerii unei explozii.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.00, pompierii au fost solicitați să intervenim la un accident produs în municipiul Slobozia, cu implicarea unui autoturism care a intrat într-o țeavă de gaz din vecinătatea unei grădinițe, pe care a fisurat-o. Din primele informații se pare că unei femeie în vârstă de 26 de ani din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viitor din municipiul Slobozia îndreptându-se spre o grădiniță pentru a-l lăsa pe unul dintre cei doi copii care se aflau cu ea în mașină, ar fi pierdut controlul volanului după ce i s-a făcut rău la volan și a intrat într-o țeava de alimentare gaz a unui imobil.

La fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia a ISU Ialomița, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomița și un echipaj al firmei de distribuție a gazelor naturale.

S-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate iar curentul electric și traficul în zona afectată au fost întrerupte. În autoturism se aflau 3 persoane, doi minori și o persoană adultă, care au fost evaluate de paramedici și cadrele medicale de la fața locului, refuzând transportul la spital.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*