FOTO O grădiniță și mai multe imobile de pe strada Viitor din Slobozia au fost evacuate după ce o mașină în care se aflau doi copii a fisurat o țeavă de gaz

Autoturismul scăpat de sub control a lovit țeava de gaze. FOTO ISU Ialomița

Unei mămici din Slobozia care își ducea copiii la grădiniță i s-a făcut rău la volanul mașinii, a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-o țeavă de gaz ce a fost fisurată. La fața locului au intervenit pompierii pentru a se elimina riscul producerii unei explozii.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.00, pompierii au fost solicitați să intervenim la un accident produs în municipiul Slobozia, cu implicarea unui autoturism care a intrat într-o țeavă de gaz din vecinătatea unei grădinițe, pe care a fisurat-o. Din primele informații se pare că unei femeie în vârstă de 26 de ani din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viitor din municipiul Slobozia îndreptându-se spre o grădiniță pentru a-l lăsa pe unul dintre cei doi copii care se aflau cu ea în mașină, ar fi pierdut controlul volanului după ce i s-a făcut rău la volan și a intrat într-o țeava de alimentare gaz a unui imobil.

La fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia a ISU Ialomița, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomița și un echipaj al firmei de distribuție a gazelor naturale.

S-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate iar curentul electric și traficul în zona afectată au fost întrerupte. În autoturism se aflau 3 persoane, doi minori și o persoană adultă, care au fost evaluate de paramedici și cadrele medicale de la fața locului, refuzând transportul la spital.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*