FOTO Marian Pavel, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Ialomița, prezintă câteva investiții în infrastructura rutieră realizate în ultimii patru ani

Marian Pavel. FOTO PSD Ialomița

Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița și candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Ialomița, prezintă câteva investiții în infrastructura rutieră care au fost realizate în timpul mandatului său.

Astfel, au fost modernizate următoarele drumuri județene:

DJ 302 localităţile Drăgoeşti – Roşiori – Moviliţa – Dridu,

DJ 101 localităţile Dridu – Fierbinţi Târg – limită judeţ lifov,

DJ 101 localităţile Dridu – Jilavele

DJ 402 limită judeţ Călăraşi – Sineşti (DN2)

Marian Pavel a explicat că modernizarea acestor drumuri are mai multe avantaje socio-economice:  asigură un trafic fluent, în siguranţă, la standarde occidentale, pe o lungimede 49,493 kilometri, în zona de vest a judeţului lalomiţa; facilitează dezvoltarea activităţilor socio-economice, comerciale şi creşterea atractivităţii pentru locuire în zonă.

Valoarea investițiilor în reabilitarea acestor drumuri a fost de peste 72 de milioane de lei, fonduri europene.

De asemenea, a fost modernizat DJ 201 tronson 1 DN 2 Coşereni – Axintele – Orezu, un proiect de peste 80 de milioane de lei, fonduri guvernamentale.

Această investiție are mai multe avantaje: îmbunătăţeşte substanţial caracteristicile de exploatare a unei importante artere judeţene; facilitează accesul rutier la DN 2A – cel mai important drum naţional din judeţ; dezvoltă comunităţile locale limitrofe celor peste 35 km de drum judeţean modernizat şi contribuie la menţinerea populaţieiin zona rurală adiacentă.

O altă investiție realizată în timpul mandatului 2020 – 2024 al lui Marian Pavel la CJ Ialomița este modernizarea DJ 203F, DN 2C Griviţa-Smirna-lazu-Scânteia-Valea Ciorii – DN 21 A.

Aceasta are următorul impact socio-economic: optimizează traficul rutier de mărfuri şi persoane în zona de nord a judeţului pe o lungime de peste 25 km; asigură accesul rutier între 2 drumuri naţionale importante, DN 2C şi DN 21 A; facilitează dezvoltarea mediului de afaceri şi a comunităţilor locale din zonă. Valoarea proiectului a fost de 41.728.200,21 lei, fonduri guvernamentale.

Totodată, a fost modernizat și DJ 203E Căzăneşti – Cocora, iar această investiție are mai multe avantaje: facilitează accesul rapid şi sigur al cetăţenilor din zona de nord a judeţului la principala arteră rutieră naţională, DN 2A, care traversează judeţul lalomiţa; contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri din centrul judeţului prin accesul la condiţiiledetransporteficientşi modern. Valoarea investiției a fost de 17.209.401,11 Iei din bugetul judeţului.

Consiliul Județean Ialomița a modernizat și DJ 101 B limită de judeţ Ilfov – Răduleşti, un proiect de aproape 6 mlioane de lei, din bugetul județului.

Această investiție contribuie la realizarea unei conexiuni moderne si la standarde actuale a zonei de vest a judeţului, prin comuna Răduleşti, cu judeţul lifov, scurtând astfel accesul spre Bucureşti și sprijină dezvoltarea bazinului legumicol din zonă, precum şi a altor activităţi economice, comerciale şi sociale.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița

– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.ilnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*