FOTO Locuitorii din Slobozia ieșiți din case au fost verificați de patrulele de ordine publică

Echipajele de ordine publică au verificat legalitatea deplasărilor. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat în cursul zilei de 23 aprilie o acțiune de prevenire a răspândirii virusului Covid 19, precum și de protejare a populației de anumite practici comerciale ilicite, în zona piețelor agroalimentare și centrelor comerciale de pe raza municipiului Slobozia.

Polițiști de ordine publică și poliție rutieră, cu sprijinul jandarmilor și reprezentanților MAPN au verificat modul de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

În zona piețelor agroalimentare, precum și a centrelor comerciale, au fost constituite atât filtre rutiere cât și patrule pedestre pentru verificarea documentelor necesare deplasării, precum și respectarea de către comercianți a prevederilor legale.

Urmare a neregulilor constatate, 14 persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare de 8860 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*