FOTO Explozie într-n bloc de locuințe din Slobozia: două victime au ajuns la spital

FOTO Explozie într-n bloc de locuințe din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină, duminică, după ce o deflagrație s-a produs într-un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc cu patru etaje din municipiul Slobozia.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Slobozia, cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje ale SAJ Ialomița. La sosirea forțelor de intervenție în apartamentul unde s-a produs explozia, ușile și geamurile erau deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc, ușile de la intrare erau deteriorate.

„Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane care locuiau în apartamentele situate în scara de bloc. Din apartamentul în care s-a produs evenimentul, s-au autoevacuat trei persoane: două adulte și o minoră. Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ și, ulterior, o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 72 de ani, care prezenta arsuri la membrele superioare și la nivelul feței, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte două victime au suferit atacuri de panică dar, după acordarea primului ajutor medical, au refuzat transportul la spital. Echipajele medicale au mai acordat primul ajutor unei persoane, cu un traumatism la membrul superior drept, care se afla pe casa scării în momentul producerii exploziei, ulterior fiind transportată de echipajul SMURD la spital.

„Cauza producerii exploziei este în curs de stabilire. Au fost anunțați și reprezentanții Inspectoratului de stat în construcții și cei ai primăriei”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*