FOTO Două persoane sunt date dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat pe brațul Borcea

Pompierii efectuează o misiune de căutare pe Dunăre. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni caută pe brațul Borcea, în dreptul localității Vlădeni, două persoane care au fost luate de ape după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. Alte două persoane au reușit să se salveze, ajungând la mal.

În jurul orei 13.35, pompierii ialomițeni au fost sesizați printr-un apel la 112 că pe malul Borcea, localitatea Vlădeni o barcă în care se aflau patru persoane de sex masculin s-a răsturnat. Două dintre acestea s-au autosalvat și au ajuns la mal, iar celelalte două persoane sunt posibil înecate.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și Stației de Pompieri Fetești, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița. S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani și respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată și transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Fetești, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital.

Pentru căutarea posibilelor persoane înecate, bărbați de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operațiunile de căutare.

UPDATE

Luciul apei a fost cercetat până la lăsarea serii, dar persoanele posibil înecate în brațul Borcea, nu au fost găsite. Căutările vor fi reluate în dimineața de 4 ianuarie, fiind solicitat și sprijinul unei echipe de scafandri de la ISU „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*