FOTO Casă cuprinsă de flăcări în Stejaru, în urma unui scurtcircuit produs la un aparat electric

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Militarii Gărzii de Intervenție Slobozia, au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit, sâmbătă noapte, la o locuință din satul Stejaru, comuna Perieți.

În sprijinul militarilor au fost alertați și membrii serviciului voluntar pentru situații de urgență din comuna Perieți.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere de locuit și un hol.

Mama proprietarului locuinței în vârstă de 76 de ani, a fost asistată medical de echipajul SMURD. Aceasta a suferit un atac de panică, ulterior a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

În urma incendiului, au fost distruse două camere de locuit și un hol în proporție de 90%, electrocasnice, mobilier, îmbrăcăminte, documente personale și alte bunuri din interiorul încăperilor.

Intervenția a durat aproximativ patru ore, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*