FOTO Candidatul PSD la Primăria Slobozia, Alexandru Potor, despre investițiile în modernizarea spitalului din oraș

Modernizări la Spitalul Slobozia. FOTO PSD Ialomița

Candidatul PSD la Primăria Slobozia, Alexandru Potor, vorbește despre investițiile în modernizarea spitalului din oraș și afirmă că  “Modernizarea, extinderea si dotarea Unitatii de Primire Urgente” a reprezentat unul dintre cele mai asteptate proiecte la Spitalul din Slobozia.

„Prin investiția realizată a fost extinsă suprafața UPU de la 347 metri pătrați până la 1.222 metri pătrați. Au fost achiziționate echipamente noi și au fost modernizate sistemele de furnizare a gazelor medicale și pentru tratarea aerului.

Vreau să exprim recunoștința pentru echipa de medici, asistenți și întregul personal care lucrează în Spitalul Slobozia și în Unitatea de Primire Urgențe, pentru tot efortul pe care îl fac pentru a salva vieți și a îngriji sănătatea tuturor.

Am primit mesaje din partea locuitorilor din Slobozia în care unii concetățeni își exprimau dezamăgirea privitor la felul in care se desfășoară actul medical. Am primit însă și multe mesaje care apreciază activitatea din Spitalul Slobozia. Cred că în timp lucrurile se îmbunătățesc și, odată cu finalizarea tuturor lucrărilor de modernizare și dotare, va scădea timpul de așteptare pentru consultarea pacienților, pentru diagnostic și tratament”, a spus Alexandru Potor, care a dat asigurări că va continua să susțină proiectele din cadrul Spitalului de Urgenta de la Slobozia pentru a asigura ca locuitorii beneficiaza de servicii medicale de calitate.

De asemenea, Alexandru Potor a vorbit și despre reabilitarea Corpului Principal din Spitalului Slobozia va îmbunătăți semnificativ calitatea serviciilor de asistență medicală pentru pacienți și, de asemenea, condițiile de muncă pentru întreg personalul unității spitalicești.

„Până în acest moment, au fost înlocuite geamurile și s-a finalizat eficientizarea energetică a tuturor fațadelor. O parte dintre secții și saloane au fost deja finalizate.

Estimăm că prima secție care va fi operațională este cea de neonatologie.

Odată cu finalizarea Unității de Primire Urgențe a Spitalului din Slobozia și a Ambulatoriului de Specialitate, frontul de lucru se extinde, permițând constructorului să avanseze mult mai rapid în această parte a spitalului. Până la sfârșitul anului 2024 lucrările vor fi încheiate” – Alexandru Potor.

Valoarea totală a fondurilor nerambursabile din sursa guvernamentală se ridică la 86,5 milioane lei.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița

– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.ilnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*