FOTO Bebeluș de șase luni, mort într-un accident rutier pe E 85, în zona localității ialomițene Coșereni

Accident rutier pe E 85, în zona localității Coșereni. FOTO IPJ Ialomița

Un bebeluș în vârstă de numai șase luni a murit într-un accident rutier petrecut sâmbătă pe E 85, în zona localității Coșereni. Alte cinci persoane au fost rănite în urma coliziunii între două autoturisme.

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, în jurul orei 10.30, la un accident rutier produs în zona localității Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme.

„La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat șase victime, cinci adulți și un minor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ialomițeni a reieșit că în timp ce un bărbat de 49 de ani ar fi efectuat o manevra de întoarcere a autoturismului, a fost lovit în plin de un alt autovehicul.

„Din nefericire una dintre victime, un copil în vârstă de doar șase luni, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare dar cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-i salva vița, fiind declarat decedat. Celorlalte cinci victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției”, au mai transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Ulterior, elicopterul SMURD a preluat o femeie ce prezenta diferite traumatisme, pe care a transportat-o pe calea aerului la Spitalul de Urgență Floreasca. Dintre celelalte patru victime, doi bărbați, cu vârstele de aproximativ 20 de ani și 65 de ani, au fost transportați la Spitalul Municipal Urziceni, în timp ce celelalte două victime au refuzat transportul la spital.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*