FOTO Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Slobozia: au rezultat amenzi de peste 10.000 de lei

Acțiune cu efective mărite în Slobozia: au rezultat amenzi de peste 10.000 de lei. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei, alături de polițiștii locali au acționat în cursul serii trecute pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea criminalității, menținerea ordinii și liniștii publice și reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Ialomița, în cadrul acțiunii, polițiștii au acționat în special în zonele unde se produc aglomerări de persoane și pe principalele artere de pe raza municipiului. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și controlate 24 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, atât pentru încălcarea normelor rutiere cât și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar ca măsuri complementare a fost reținut un permis de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 11 societăți comerciale de pe raza municipiului Slobozia, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*