FOTO Acțiune a polițiștilor în Slobozia. Au fost verificate peste 90 de autovehicule și aplicate 88 de amenzi, în valoare de peste 12.000 de lei

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii rutieri  au acționat, marți, între orele 7 -9, pe principalele artere din muncipiul Slobozia pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Punctele de acțiune au vizat principalele căi rutiere de intrare/ieșire din municipiu și zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au verificat peste 90 de autovehicule și au legitimat 110 persoane.

În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.450 de lei, dintre care 53 au fost aplicate pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranţă.

A fost reținut în vederea suspendării 1 permis de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*