FOTO Accident rutier între o căruță și un autoturism, pe drumul dintre localitățile Movilița și Roșiori

Accident rutier între o căruță și un autoturism, pe drumul dintre Movilița și Roșiori. FOTO ISU Ialomița

Pompieri ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 14 mai, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut între localitățile Movilița și Roșiori, în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, în sprijin au mers și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița și elicopterul SMURD.

„În urma impactului a rezultat o victimă inconștientă, care a fost monitorizată la locul intervenției de echipajele medicale, ulterior a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*