FOTO Accident rutier între localitățile ialomițene Rași și Orezu: o persoană a fost rănită

Accident rutier între localitățile ialomițene Rași și Orezu. FOTO IPJ Ialomița
Accident rutier între localitățile ialomițene Rași și Orezu. FOTO IPJ Ialomița

O femeie a ajuns la spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale după ce a fost rănită într-un accident rutier între localitățile ialomițene Rași și Orezu.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, sâmbătă dimineață, în jurul orei 08.00, în timp ce un bărbat în vârstă de 60 de ani, din București, conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare de pe partea dreaptă a DJ 201B, moment în care a fost lovit de un autoturism condus regulamentar.

„În urma evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerei dreaptă față din primul autoturism, care a fost transportata la Spitalul Județean Slobozia pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma testării alcoolscop a reieșit că niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice”, au precizat sursele citate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*