FOTO Accident rutier cu victime, în apropiere de Urziceni

Accident rutier cu victime, în apropiere de Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 iunie, pe DN 2, în apropiere de Urziceni.

Potrivit ISU Ialomița, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe DN 2, pe raza municipiului Urziceni la km 56.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, patru adulți și un minor. În urma accidentului au rezultat două victime adulte, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajul SMURD la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victimele au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au deconectat bornele de la acumulatorii celor două autoturisme implicate în accident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*