FOTO Accident grav la Coșereni. O femeie a rămas fără picior după ce mașina cu care circula a intrat într-un pod

Accident grav la Coșereni. FOTO ISU Ialomița
Accident grav la Coșereni. FOTO ISU Ialomița

Un teribil accident a avut loc pe 24 ianuarie în localitatea ialomițeană Coșereni. Pompierii militari au fost solicitați să intervină în jurul orei 20.35 pe DN2, în zona podului din comună.

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit imediat cu o autospecială de stingere, o mașină de descarcerare și o autospecială SMURD. Echipajul de 8 pompieri și echipa Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița au găsit două victime. Una dintre persoanele din autoturism era încarcerată.

Pompierii au reușit să scoată victima – o persăană de sex feminin în vârstă de 22 ani – dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Tânăra avea piciorul amputat de la gleză, așa că a fost preluată imediat de echipajul de la Ambulanță.

A doua victimă, un băiat de 19 ani, a avut nevoie de asistență medicală la locul accidentului. Ulterior, și el și pasageri din dreapta au fost transportate la Spitalul Municipal Urzicei. Pompierii au acționat apoi pentru sablarea carosabilului și s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*