Noi jandarmi la IJJ Ialomița

Noi jandarmi la IJJ Ialomița. FOTO Jandarmeria Ialomița

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița s-a mărit cu 15 subofițeri jandarmi. Aceștia sunt absolvenții Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoția decembrie 2023 și au  fost repartizați la Jandarmeria Ialomița, în ordinea mediilor de absolvire, ținând cont de situația operativă și raportat la nevoile fiecărei structuri.

“La debutul în carieră, aceștia vor parcurge o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, care îi va iniția și forma în meseria de jandarm.

Aceștia s-au pregătit cu ambiție și încredere pentru a urma o carieră militară, trecând la un alt mod de viață, mai dinamic și cu mai multe provocări.

Drumul spre „misiune îndeplinită” a început deja, va fi unul frumos, pe care îl vor exploata la maxim și cu siguranță cei 15 tineri vor contribui la îndeplinirea cu succes a misiunilor Jandarmeriei” – Jandarmeria Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*