Finanțiștii ialomițeni au colectat anul trecut peste un miliard de lei la bugetul de stat

FOTO Pixabay

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în perioada ianuarie- decembrie 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 1.125,55 milioane de lei cu 12,84 milioane de lei mai mult decât în anul precedent.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin măsurile de executare silită, se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 439,90 milioane de lei, cu 50,12 milioane de lei mai mult decât în anul trecut;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 474,22 milioane de lei, cu 25,92 milioane de lei mai puțin decât în anul 2021;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 15,56 milioane de lei, cu 1,09 milioane mai mult decât în perioada ianuarie- decembrie 2021;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 195,87 milioane de lei, cu 12,45 milioane de lei mai puțin decât în anul precedent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*