Feteștiul și alte cinci localități din județul Ialomița semnează contractele de finanțare a unor proiecte prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe localități din județul Ialomița primesc finanțare pentru proiectele depuse în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală – Ialomița 2020. Semnarea contractelor de finanțare are loc în cursul zilei de 30 aprilie în Foaierul Sălii de festivități „Europa“ a Consiliului Județean Ialomița.

Pentru proiectul „Semaforizare intersecții cu strada Călărași“ în valoare de 974.126,08 lei, UAT Fetești primește de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița suma de 300.000 lei, cea mai mare oferită în cadrul acestui program, diferența fiind suportată de autoritățile locale.

UAT Alexeni primește 200.000 lei din totalul de 633.875,36 lei cât costă proiectul „Reabilitare și modernizare Cămin Cultural“. Aceiași sumă o primește și UAT Andrășești, care contribuie cu 171.000 lei pentru „Achiziție buldoexacavator cu accesorii în vederea dotării serviciului voluntar pentru situații de urgență“. Tot 200.000 lei acordă Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru UAT Perieți, care are un proiect în valoare totală de 253.990,08 lei pentru „Amenajare teren multifuncțional în sat Păltinișu, comuna Perieți“

Pentru „Amenajare loc de joacă în comuna Rădulești“, UAT Rădulești contribuie cu 119.049,68 lei, iar ADI Ialomița cu 200.000 lei.

Ultima de pe lista contractelor de finanțare este UAT Sărățeni care investește 259.788,90 lei, din care contribuție proprie 59.788,90 lei pentru „Lucrări de reabilitare rețea de iluminat public în comuna Sărățeni“

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*