Festivități organizate în Ialomița cu prilejul Bobotezei

Festivități organizate în Ialomița cu prilejul Bobotezei

Jandarmii ialomițeni asigură măsuri de ordine și siguranță  publică cu prilejul sărbătoririi Bobotezei

Astfel, vineri, 06 ianuarie, la nivelul județului Ialomița vor avea loc mai multe manifestări religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului Iisus Hristos (Bobotează).

Jandarmii ialomițeni, vor acționa în zona lăcașelor de cult, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Pentru buna desfășurare a activităților religioase se vor institui culoare speciale de acces în zona de distribuire a aghiasmei, astfel încât să fie evitată producerea de aglomerări.

Totodată, tradiția botezului cailor este un moment important, care a fost practicată în fiecare an.

Persoanelor care participă la activitățile prilejuite de sărbătorirea Bobotezei, li se recomandă să manifeste calm, înțelegere, să adopte un comportament civilizat, astfel încât să nu se producă aglomerări mari de persoane și să respecte indicațiile transmise de organizatori și jandarmi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*