Femeie găsită carbonizată după ce locuința sa din orașul Amara a fost distrusă de un incendiu

Trupul carbonizat al unei femei de 59 de ani a fost găsit sâmbătă, 17 iunie, de pompierii chemați pentru a lichida un incendiu ce cuprinsese o locuință din orașul Amara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pompierii militari au fost solicitați să stingă focul ce cuprinsese o casă din Amara, iar la locul solicitării au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, la o bucătărie și la o anexă. Pentru lichidarea incendiului,  dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ trei ore”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Flăcările au distrus acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați,  o bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 12 metri pătrați, și o anexă, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.

„Din nefericire, în interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 59 de ani, carbonizată”, au mai precizat sursele citate.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de producere a incendiului o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*