Femeie de 88 de ani, bătută de fiul său. Bărbatul a încălcat ordinul de protecție emis anterior  

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 28 iunie, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 88 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată fizic de fiul său, un bărbat de 53 de ani.

Potrivit IPJ Călărași, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în data de 26 iunie a.c., un barbat de 53 de ani, din județul Călărași s-ar fi deplasat la locuința mamei sale din municipiul Fetești, în vârstă de 88 de ani, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că pe numele bărbatului exista un ordin de protecție prin care i se interzicea acestuia să ia legătura prin orice mod cu victima și să păstreze o distanță de 100 m față de victimă și locuința acesteia.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*