Expoziția Absolvenților 2023: un eveniment deosebit în lumea artei la Muzeul Național al Agriculturii

Muzeul Național al Agriculturii

Consiliul Județean Muzeul Național al Agriculturii, Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Slobozia, Ialomița, și Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia au plăcerea de a vă invita la evenimentul special intitulat „Expoziția Absolvenților 2023″.

Această expoziție își propune să evidențieze creațiile și talentul absolvenților din domeniul artistic, reprezentând o platformă de promovare a acestora în fața publicului larg.

Evenimentul va avea loc în data de miercuri, 07 iunie, începând cu ora 14.00, la Muzeul Național al Agriculturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*