Două persoane care s-au răsturnat cu o ambarcațiune pe Dunăre, la Cernavodă, salvate de polițiștii de frontieră

Două persoane s-au răsturnat cu o ambarcațiune pe Dunăre, la Cernavodă. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au intervenit, în seara zilei de sâmbătă, 04 februarie, pentru salvarea a două persoane care s-au răsturnat cu o ambarcațiune, în zona localității Cernavodă.

Potrivit Gărzii de Coastă, vineri seară, în jurul orei 18.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă, au fost sesizați după ce două persoane s-au răsturnat cu ambarcațiunea pe care o conduceau, în zona kilometrului fluvial 252, pe un braț al Dunării.

Sub coordonarea serviciul SCOMAR al Gărzii de Coastă, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă a pornit în căutarea acestora, ocazie cu care, cele două persoane au fost găsite pe malul brațului Dunărea Veche, în pădure.

„Din  cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, intervenția a fost dificilă, însă cele două persoane au fost preluate de polițiștii de frontieră și transportate la sediul Punctului de Lucru Hârșova, la pontonul poliției de frontieră. Activitatea a fost desfășurată în cooperare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, astfel încât, la sediul pontonului se aflau mai multe echipaje de prim ajutor care le-au acordat îngrijirile necesare”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Persoanele sunt în acest moment în siguranță și în afara oricărui pericol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*