Două mașini au fost implicate într-un accident rutier în Slobozia

Accident rutier în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Două echipaje de salvatori de la Detașamentul de pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme și 4 persoane, produs în municipiul Slobozia.

În sprijinul salvatorilor au intervenit și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

După evaluarea medicală, nicio persoană  nu a avut nevoie de transportul la spital.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*