Două femei, suspectate de contrabandă cu țigări, reținute de polițiștii ialomițeni

Chinezi suspectați de contrabandă cu țigări, reținuți de polițiștii ialomițeni. FOTO Poliția Română
Femei suspecte de contrabandă cu țigări, reținute de polițiștii ialomițeni. FOTO Arhiva ILnews.ro

Două femei au fost reținute de polițiștii ialomițeni și aproximativ 5.800 de țigarete au fost indisponibilizate, în urma a 10 percheziții domiciliare efectuate în Ialomița și Călărași într-un dosar de contrabandă.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare, joi, 10 mandate de percheziție domiciliare pe raza municipiilor Slobozia și Călărași și a comunelor Scânteia și Valea Ciorii. Perchezițiile au fost făcute în cadrul unor dosare penale având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

„În urma descinderilor, polițiștii au descoperit la două locații și au ridicat în vederea confiscării peste 5800 de țigarete ambalate în pachete ce nu aveau aplicate timbre fiscale”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

În baza probatoriului administrat în cauză, două femei, de 43 de ani și 66 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. Cele două vor fi prezentate magistraților în cursul zilei de vineri cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*