Două cazuri de COVID-19, confirmate în Prefectura Ialomița

Două cazuri de COVID-19, confirmate în Prefectura Ialomița

Două cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate în rândul angajaților din Instituția Prefectului – Județul Ialomița.

Potrivit Prefecturii Ialomița, din ancheta epidemiologică a rezultat faptul că prima persoană confirmată a revenit din perioada concediului de odihnă.

Așa cum presupune protocolul impus de Direcția de Sănătate Publică, contacții direcți au fost introduși în carantină la domiciliu, iar la nivelul instituției s-a realizat dezinfecția prin nebulizare cu o firmă autorizată a tuturor spațiilor, iar personalul de curățenie a procedat la dezinfecția pavimentelor si suprafețelor cu dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății.

„Se monitorizează foarte atent persoanele care doresc să intre în instituție, iar accesul este permis doar în situația în care sunt probleme urgente de rezolvat. În vederea soluționării altor probleme se recomandă a se discuta telefonic sau online pe adresa de e-mail secretariat@prefecturaialomita.ro”, au precizat reprezentanţii Instituției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*