Două cazuri de COVID-19, confirmate în Prefectura Ialomița

Municipiul Slobozia ar putea intra, joi, în carantină pentru 14 zile.

Două cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate în rândul angajaților din Instituția Prefectului – Județul Ialomița.

Potrivit Prefecturii Ialomița, din ancheta epidemiologică a rezultat faptul că prima persoană confirmată a revenit din perioada concediului de odihnă.

Așa cum presupune protocolul impus de Direcția de Sănătate Publică, contacții direcți au fost introduși în carantină la domiciliu, iar la nivelul instituției s-a realizat dezinfecția prin nebulizare cu o firmă autorizată a tuturor spațiilor, iar personalul de curățenie a procedat la dezinfecția pavimentelor si suprafețelor cu dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății.

„Se monitorizează foarte atent persoanele care doresc să intre în instituție, iar accesul este permis doar în situația în care sunt probleme urgente de rezolvat. În vederea soluționării altor probleme se recomandă a se discuta telefonic sau online pe adresa de e-mail secretariat@prefecturaialomita.ro”, au precizat reprezentanţii Instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*