Dosar penal pentru un tânăr din Borcea, care a încercat să fugă de la un filtru al polițiștilor ialomițeni

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Borcea, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce, aflat la volanul unui autoturism deși nu avea permis de conducere, a încercat să fugă de un filtru al polițiștilor ialomițeni.

Potrivit IPJ Ialomița, în seara zilei de marți, 8 martie, în jurul orei 21.30, în cadrul unui filtru rutier, polițiștii din Fetești au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DN 3A, din direcția Fetești către Drajna. Șoferul nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, a accelerat încercând să se sustragă controlului, fiind oprit după o urmărire de aproximativ un kilometru.

La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Borcea, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată autovehiculul nu avea inspecția tehnică periodică valabilă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*