Dosar penal pentru un bărbat 34 de ani din Slobozia deoarece conducea un autovehicul neînmatriculat

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat de 34 de ani din Slobozia deoarece conducea un autovehicul neînmatriculat.

La data de 6 septembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe DN2A – E60, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism ce se deplasa cu viteza de 84 km/h, în interiorul localității Stejaru, depășind astfel viteza legală cu peste 30 de km/h.

La volanul autotvehiculului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Slobozia, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale documentelor personale și ale autoturismului a reieșit că mașina figurează neînmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*