Doi răniți, într-un accident rutier petrecut în satul ialomițean Cegani

Doi răniți, într-un accident rutier petrecut în satul ialomițean Cegani. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari ialomițeni au intervenit joi, în jurul orei 13.00, în satul Cegani, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat două victime, conștiente.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Fetești, un echipaj al SAJ Ialomița – substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

„Victimelor le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ. Elicopterul SMURD, a preluat una din victime, care prezenta fractură craniană și traumatism toracic, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Constanța. Cealaltă victimă care acuza dureri lombare a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal din Fetești”, au precizat sursele citate.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*