Doi răniți în urma unui accident rutier petrecut în comuna ialomițeană Săveni

Doi răniți în urma unui accident rutier petrecut în comuna ialomițeană Săveni. FOTO ISU Ialomița

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județul Ialomița au fost solicitați să intervină, în seara zilei de luni, 27 septembrie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut în comuna Săveni.

Potrivit ISU Ialomița, luni seară, în jurul orei 20.45, un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza comunei Săveni, iar la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, în ajutor s-a deplasat și o ambulanță a SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, două victime au fost preluate și transportate de echipaje la Spitalul Orășenesc Țăndărei pentru investigații medicale suplimentare, iar trei victime au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*