Doi răniți după ce un tânăr aflat în stare de ebrietate s-a răsturnat cu mașina în comuna ialomițeană Bocșa

Doi răniți după ce un tânăr aflat în stare de ebrietate s-a răsturnat cu mașina în comuna Bocșa. FOTO IPJ Ialomița

Două persoane au fostă rănite în dimineața zilei de vineri, 3 septembrie, în urma unui accident rutier, petrecut în jurul orei 03.00 în localitatea Bocșa.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea Valea Ciorii, conducea un autoturism pe DJ 203 F, s-a răsturnat cu autovehiculul în afara părții carosabile. Conducătorul auto, precum și pasagerul din dreapta, în vârstă de 20 de ani au fost răniți și transportați la Spitalul din Țăndărei pentru îngrijiri medicale.

Tânărul care s-a aflat la volan a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumul public sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*