Două persoane au murit după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni din Giurgeni

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Două persoane au murit după ce au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din comuna Giurgeni.

Polițiștii au fost anunțat că în data de 24 noiembrie, în jurul orei 17.10, pe DN2A în localitatea Giurgeni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul a două persoane.

“Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce o femeie de 32 de ani, din județul Brăila conducea un autoturism pe raza comunei Giurgeni ar fi acroșat doi pietoni aflați în traversarea părții carosabile pe marcajul de trecere pentru pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul celor doi pietoni, un bărbat și o femeie de 59 de ani, respectiv 54 de ani, ambii din comuna Giurgeni”, a anunțat IPJ Ialomița.

Conducătoarea autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*