Doi copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Gheorghe Lazăr

Două persoane au murit după ce au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor. FOTO cu rol ilustrativ.

Cinci persoane au fost rănite, miercuri, între care doi copii de patru și șase ani, într-un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, petrecut în localitatea Gheorghe Lazar.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stins incendii și o ambulanță SMURD, în sprijin venind și un echipaj al SAJ Ialomița. În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei bărbați și doi copii.

„Victimelor le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției. Ulterior, cei doi minori, un băiat de patru ani și o fată de șase ani, ce s-au aflat într-unul dintre autovehiculele implicate în accident, au fost transportați la Spitalul din Municipiul Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat sursele citate.

Ulterior, militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*