Doi bătrâni de 70 de ani, implicați într-un accident rutier petrecut pe podul de la Coșereni

Accident rutier petrecut pe podul de la Coșereni. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină marți, 1 iunie, la un accident rutier petrecut pe DN 2, pe podul de la Coșereni, după ce un autoturism a intrat într-un parapet de pe marginea drumului.

Potrivit ISU Ialomița, la locul incidentului s-au deplasat o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița de la substația Urziceni.

„În urma accidentului au rezultat două victime, șoferul și soția acestuia, cu vârste de 71 de ani, respectiv 72 de ani. Victimele conștiente și neîncarcerate, au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victimele au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*