DJ 203 E a fost modernizat

Drum modernizat. FOTO CJ Ialomița

Drumul județean DJ 203 E, care străbate județul Ialomița de la Căzănești (intersecția cu DN 2A) până la intrarea în localitatea Cocora (intersecția cu DJ 102H) a fost modernizat.

Consiliul Județean Ialomița a anunțat că lucrările în valoare de 14.139.710,44 lei (fără TVA) au fost executate în 34 de luni de Asocierea S.C. Drumuri și Poduri S.A. și S.C. All Construct Sud S.R.L., conform contractului nr. 20.807/24.09.2019.

Acestea au vizat:

– structură rutieră pe întreaga lungime a drumului;

– drumuri laterale;

– podețe drumuri laterale;

– trotuare;

– treceri la nivel cale ferată;

– semnalizări.

Proiectul a fost finanțat din bugetul județului Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*