Din cauza unor lucrări ale furnizorului de energie, RAJA oprește, miercuri, furnizarea de apă în Fetești

Miercuri, 12 octombrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică la nivelul surselor de apă ce deservesc orașul Fetești, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor de către furnizorul de energie.

Fără curent, pompele nu vor putea funcționa. În aceste condiții, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din municipiul Fetești, cu excepția celor din cartierul Buliga.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor începe manevrele pentru furnizarea apei în localitate”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia sfătuiesc utilizatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*