Din cauza unei avarii, RAJA oprește la noapte furnizarea de apă în mai multe localități din județul Ialomița

Pentru remedierea unei avarii apărute pe conducta de aducțiune apă de la nivelul forajelor, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 22.00 și până joi dimineață, 22 decembrie, ora 05.00.

Prin urmare, în perioada derulării lucrărilor, RAJA SA este nevoită să restricționeze furnizarea apei în localitățile Fierbinți Târg, Fierbinții de Jos, Fierbinții de Sus și Greci.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia le recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve de apă care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*