De 1 Martie, polițiștii rutieri ialomițeni au înlocuit punctele de penalizare cu lalele

"Amenzi" multicolore cu miros de primăvară. FOTO IPJ Ialomița

Astăzi, de 1 Martie, polițiștii rutieri au înlocuit punctele de penalizare cu lalele, punctele de amendă cu zambile, iar avertismentele cu frezii, devenind dis de dimineață vestitorii primăverii. Aceștia au oprit în trafic doamnele și domnișoarele și le-au oferit flori, mărțișoare, dar și recomandări preventive.

Potrivit IPJ Ialomița, mai multe echipaje de poliție s-au aflat în această dimineață pe cele mai circulate artere ale județului, pentru a împarți mărțișoare șoferițelor aflate în trafic.

„A devenit deja o tradiție ca polițiștii din județul Ialomița să marcheze Ziua Mărțișorului prin oferirea unor simboluri ale primăverii. Polițiștii din Ialomița vă urează o primăvara frumoasă, plină de soare, bucurii și împliniri, alături de cei dragi”, spun reprezentanții IPJ Ialomița.

Totodată, polițiștii le-au recomandat femeilor să poarte centura de siguranță, să circule cu viteză adaptată la condițiile meteorologice, iar pietonilor să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*