Creștere semnificativă a veniturilor la bugetul statului în județul Ialomița pentru luna iulie 2023

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a raportat o performanță impresionantă în colectarea veniturilor pentru luna iulie a anului 2023. Potrivit datelor oficiale, suma totală colectată a atins impresionanta cifră de 119,91 milioane lei, reflectând o creștere semnificativă față de aceeași perioadă a anului precedent.

Din analiza detaliată a datelor, reiese că diverse bugete au înregistrat îmbunătățiri notabile în colectarea veniturilor. Bugetul de stat a beneficiat de o creștere de 10,94 milioane lei, atingând un total de 52,59 milioane lei pentru luna iulie 2023. De asemenea, bugetul asigurărilor sociale de stat a înregistrat o creștere semnificativă de 8,69 milioane lei, cu o sumă colectată de 47,77 milioane lei, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

În ceea ce privește asigurările pentru șomaj, se remarcă o creștere modestă, dar semnificativă, în colectarea sumelor, aceasta înregistrând o majorare de 56,26 mii lei, cu un total de 1,30 milioane lei colectate pentru luna iulie a anului 2023.

Un alt sector care a contribuit în mod substanțial la creșterea veniturilor este bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate. Încasările în această categorie au înregistrat o majorare de 2,66 milioane lei, atingând un total de 18,25 milioane lei pentru luna iulie a anului 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*