Copil de șase ani, lovit de mașină în timp ce traversa o stradă din Slobozia

Copil de șase ani, lovit de mașină în timp ce traversa o stradă din Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Un copil în vârstă de șase ani a ajuns duminică, 27 iunie, la spital după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa o stradă din municipiul Slobozia.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, duminică după amiază, în jurul orei 17.00, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui minor.

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Cosâmbești, conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, ar fi acroșat un pieton, un copil în vârstă de 6 ani, ce se angajase în traversarea străzii”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale, iar conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*