Consiliul Județean Ialomița, achiziții directe de peste 212.000 lei pentru tipărirea și distribuția ziarului propriu. Tirajul, în an electoral, este de 300.000 exemplare

Victor Moraru. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Ialomița nu renunță la ziarul propriu. Buletinul informativ editat de CJI intră în al 5-lea an de apariție după ce instituția a încheiat 3 contracte prin achiziție directă în aceeași zi.

Serviciile tipografice sunt cele care valorează cel mai mult. Consiliul Județean și-a propus să cheltuiască 120.000 lei pentru tipărirea buletinului informativ în format tabloid, 8 pagini full color. Tirajul publicației este de 25.000 exemplare, iar ziarul urmează să apară timp de 12 luni.

Firma aleasă prin achiziție directă este Artprint SRL din Slobozia, administrată de Emilia Grigorescu.

Dar un ziar cu 25.000 exemplare pe lună nu ar putea fi citit de locuitorii din Ialomița doar online. El trebuie să ajungă în casele oamenilor și în format tipărit, așa că aceeași insituție a cheltuit 92.611 pentru Servicii Poșate. Achiziția este – și de această dată, una directă și a fost făcută cu CN Compania Națională Poșta Română.

Consiliul Județean Ialomița vrea ca în fiecare lună 23.650 exemplare din ziarul județului să ajungă la locuitori. Alte 1000 de exemplare vor fi livrate tot în Ialomița, dar prin serviciul PostMesager Plus – unul mai scump.

“Ialomița ta” este publicația prin care președintele CJ Ialomița, Victor Moraru își prezintă activitatea sa și pe cea a departamentelor subordonate. În ediția din luna aprilie 2020, Moraru apare cu fotografii în 4 din cele 8 pagini ale ziarului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*