Consiliul Județean Ialomița a demarat procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare a Județului Ialomița pentru perioada 2021 – 2027

A demarat procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare a Județului Ialomița pentru perioada 2021 – 2027. FOTO CJ Ialomița

Consiliul Județean Ialomița a demarat procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare a Județului Ialomița pentru perioada 2021-2027, activitate ce va fi realizată în cadrul proiectului „Împreună pentru Ialomița – Strategia de dezvoltare a județului Ialomița 2021-2027 și servicii publice pentru cetățeni” – SMIS 135954, cod SIPOCA 801, cofinanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020. Pentru prestarea serviciilor de elaborare a Strategiei de Dezvoltare a Județului Ialomița 2021 – 2027, Consiliul Județean Ialomița colaborează cu societatea Civitta Strategy & Consulting.

Strategia de Dezvoltare a Județului Ialomița reprezintă un instrument de planificare care orientează dezvoltarea pe termen mediu și lung a comunității locale și reprezintă baza strategică pentru fundamentarea investițiilor în Județul Ialomița pentru perioada de programare 2021 – 2027. Accesarea și finanțarea investițiilor din fonduri nerambursabile europene și naționale pentru perioada de programare 2021 – 2027 este condiționată de existența documentului strategic ce va fi elaborat.

În acest sens au avut loc o serie de întâlniri consultative cu reprezentanții autorităților publice locale din zonele Slobozia, Fetești, Țăndărei, Amara și Căzănești, dar și din Urziceni și Fierbinți Târg.

„Scopul nostru este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii Județului Ialomița și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale ale Județului. Prin urmare, sprijinul dumneavoastră în acest demers este unul vital pentru obținerea unei strategii corespunzător fundamentate, realiste și implementabile”, au precizat, cu această ocazie, reprezentanții Consiliului Județean Ialomița.

Proiectul a fost supus spre consultare publică, iar cei interesați pot accesa și completa chestionarul aflat la adresa: http://ialomita-ta.ro/chestionar-locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*