Circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 10 tone, interzisă, până anul viitor, peste podurile de la Țăndărei și Bucu

Acces interzis autovehiculelor cu masa mai mare de 10 tone peste podurile de la Țăndărei și Bucu

Circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 10 tone peste podurile de la Țăndărei și Bucu a fost interzisă până în luna martie a anului viitor. Măsura a fost luată din cauza stării proaste în care se află cele două poduri.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Ialomița, datorită stărilor tehnice nesatisfăcătoare stabilite prin expertize tehnice a podului peste râul Ialomița de pe DJ 212, de la intrarea în orașul Țăndărei dinspre Fetești, și a podului peste râul Ialomița de pe DJ 213A, de la intrarea în comuna Bucu dinspre Mărculești, până la 31 martie 2021 se va interzice circulația pe aceste poduri a autovehiculelor cu masa mai mare de 10 tone.

Se recomandă rutele ocolitoare:

Pentru podul de la Țăndărei:

  • DN 2A (Țăndărei) – DN 2A (Chirana) – DN 3B (Chirana) – DN 3B (Fetești) în ambele sensuri;

Pentru podul de la Bucu:

  • DN 2A (Bucu) – DN 2A (Slobozia) – DJ 201 (Slobozia) – DJ 201 (Mărculești);
  • DN 2A (Chirana) – DN 3B (Chirana) – DN 3B (Fetești) – DJ 212 – DJ 201 (Mărculești).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*